Gratis offerte voor restauratie van uw schilderij

Binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel

Vraag nu direct aan!

Gratis offerte voor restauratie schilderij binnen 24 uur

Om het u makkelijk te maken kunt u online een gratis offerte voor de restauratie van uw schilderij aanvragen. Dit restauratie advies is gratis en geheel vrijblijvend. Om het voorstel te ontvangen verzoeken wij om u bijgaand aanvraagformulier in te vullen.

Afmetingen

Graag eerst de afmetingen van het schilderij zo nauwkeurig mogelijk invullen in centimeters. Indien het schilderij een lijst heeft dan ook graag de buitenmaten van de lijst opgeven.

Toelichting

In het veld “Toelichting” kunt u vervolgens al uw opmerkingen en vragen kwijt. Graag ook een uitgebreide beschrijving geven van eventuele zichtbare krassen of beschadigingen.

Foto’s

Voor het maken van de offerte hebben we tenslotten ook enkele foto’s van het schilderij nodig. Foto’s dienen met daglicht genomen te worden en zonder flitslicht. Bij voorkeur ontvangen wij foto’s van hoge resolutie. Indien mogelijk graag de volgende foto’s toevoegen:

 • Voorkant schilderij (geheel zichtbaar)
 • Achterkant schilderij (geheel zichtbaar)
 • Een of meerdere detailfoto’s van beschadigingen, krassen of andere bijzonderheden

File omvang van iedere foto maximaal 5 MB en alle foto’s samen maximaal 20 MB. Het versturen van grote bestanden kan enige tijd duren.

Opmerking

Uiteraard kunnen we u ook een offerte doen voor het restaureren van andere voorwerpen, zoals lijsten en sculpturen. Als u het aanvraagformulier invult nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraagformulier offerte

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Afmeting schilderij

  Afmeting lijst

  Toelichting

  Foto 1     

  Foto 2     

  Foto 3     

  Foto 4     

  Foto 5     

  Foto 6